Facebook Feed

Nordre Aker Janitsjar

Nordre Aker Janitsjar er et allsidig korps som gjennomfører mange ulike aktiviteter gjennom korpsåret. Vi deltar i NM for janitsjarkorps hver vår og marsjerer i vår- og sommersesongen. I tillegg kommer temakonserter, samarbeidskonserter, kirkekonserter, seminarer og turer. Musikalsk utvikling er viktig for oss, samtidig som vi har et veldig godt sosialt miljø. Vi øver på Korsvoll Skole i Peder Ankers vei 23 på torsdager fra 18.45 til 21.30.
Nordre Aker Janitsjar
Nordre Aker Janitsjar1 month ago
Vi markerer avslutning av sesongen med en utvendig "huskonsert" på Grefsentunet torsdag 20. juni kl 18.30 ! Vi satser på at værgudene er med oss, men vi er fleksible, tilpasser oss. Har en flink dirigent som tilpasser repertoar til vær og føreforhold 😁 Etterpå spiser vi på Xeast i Nydalen. Har du lyst å bli med å spise sammen med oss, bli bedre kjent med oss, kanskje komme til høsten ? 😃👍 Ta kontakt på Messinger her eller send sms 92804892 !
Nordre Aker Janitsjar
Nordre Aker Janitsjar3 months ago
1. mai vil dere se oss i toget i Oslo, på oppdrag for fagforbundet ! Alltid hyggelig med spilleoppdrag med bredt publikum ! 17. mai går vi i barnetoget som nr 27 sammen med Engebråten. Da har vi allerede startet dagen med spilleoppdrag på Grefsen, og vi avslutter også der med et par oppdrag etter velfortjent lunsj ! Ønsker du mer info om oss er det bare å ta kontakt her, på nettsiden vår eller naj@naj.no. Ha en strålende mai ! 😀
Nordre Aker Janitsjar
Nordre Aker Janitsjar5 months ago
- Dette kommer til å bli noe av det morsomste vi har gjort til nå, tror Petter Larsen i Torshov Janitsjarorkester, om samarbeidet med Benedicte Adrian og Nordbergkoret.
Nordre Aker Janitsjar
Nordre Aker Janitsjar8 months ago
GRATISKONSERT 🎵
Lørdag 17.november kl:1700 avholder Nordre Aker Janitsjar, sammen med Fremad Janitsjar - fra Nesodden,
konsert i Trikkehallen kultur- og ungdomshus, Midtoddveien 12, 0494 OSLO.

BILLETTPRIS KR: 0, -
Hjertlig velkommen 🎶🎺
Nordre Aker Janitsjar
Nordre Aker Janitsjar10 months ago
Elvelangs i fakkellys sammen med Nordre Aker Janitsjar
Nordre Aker Janitsjar
Nordre Aker Janitsjar10 months ago
Kom og bli med! Dette blir moro 🎶🍺
Herr Nielsen i Oslo 👏🏼
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *