Bydelens eget janitsjarkorps søker nye medlemmer

«Velkommen til Nordre Aker Janitsjar»

Vi er en gjeng aktive og sosiale musikanter som søker flere medlemmer å dele vår musikkglede med. Hver torsdag øver vi på Korsvoll skole under ledelse av vår fremragende dirigent, Trond Brenne.

I løpet av året har vi flere faste oppdrag og vi lar ikke gode spillemuligheter gå oss hus forbi. Vi feirer årstider og høytider og deltar gjerne i konkurranser. En korpstur og seminarer har vi også fra tid til annen.

I flere år har vi deltatt på Elvelangs i fakkellys, så også i år da vi delte scene sammen med Korsvoll skolekorps. Det var spennende for både store og små og spille for publikum som gikk sakte forbi mens dagslyset gradvis ble borte. Så var det på tide å finne frem hodelykter for å ha kontakt med noter og dirigent. Det var noe magisk over det hele, og publikum er alltid helt fantastiske.

 

 

Nå søker Nordre Aker Janitsjar nye medlemmer for å spre mer musikkglede i bydelen. I den anledning inviterer vi unge og voksne til å delta på et seminar med oss helgen 21. og 22. oktober på Engebråten

Går du i skolekorps, og har lyst på flere utfordringer? Har du akkurat sluttet i skolekorpset og leter etter et nytt sted å spille? Er det lenge siden du har spilt, og skjønner at det er på tide å blåse liv i det gamle instrumentet? Har du glemt notelesing, sier du? Ikke noe problem, vi setter av tid til oppfriskning av notelesning og håndtering av instrument.

Påmelding sendes styret@naj.no eller ole@skjoldveien.com innen onsdag 18. oktober.
Det koster kr 100,- pr. dag å delta og dette inkluderer kaffe og lunsj.

Har du andre spørsmål, tips eller innspill så ta kontakt med oss på facebook eller naj.no.

Høsten 2017 har vi faktisk flere nye medlemmer som ikke har vært aktivt musikanter på flere år. Utover høsten øver vi nå mot jul og noe ensemblespill. Vi håper å få flere medlemmer fra bydelen og sammen kan vi spre musikkglede.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.