Etter sommerferien …

… begynner oppladningen til jubileumsåret 2025! Vi har mye på programmet høsten 2024. Her er en liten smakebit.

Først: Hver mandag i sommerferien arrangerer Sofienberg musikkorps sommerspill på “Slurpen”, og det er bare å møte opp der (ved siden av Lakkegata skole) en mandag kl 19 hvis du vil. For mer info, kontakt Arne Westgaard (tlf 92469528).

Og mange av oss skal ha det moro på Tons of Rock og Øya-festivalen, med dugnad for korpset! NAJ er et inkluderende korps der medlemmene kan bidra med det de liker aller best, enten det er å sitte i styret, bidra i en komité eller delta på Tons of Rock eller Øya-festivalen, eller på betalt spilleoppdrag for korpset.

Fra høsten 2024 satser vi enda mer på “spilledugnader”. Vi har opprettet spillegrupper med hver sin gruppeleder, og disse vil samarbeide om felles “prosjekter” i ensembler for små og store oppdrag.

Gruppelederne:
Klarinett – Anne Cathrine
Fløyte – Anne
Saksofon – Bettina
Trompet/kornett og horn – Jon Arthur
Baryton/trombone/tuba – Ole
Slagverk – Geir

Fra august skal gruppelederne i NAJ få disponere øvingslokalet vårt i Filmsalen på Korsvoll skole før ordinær øvingstid (fra kl 17-18). Gruppene kan øve på fellesrepertoaret, ha tekniske gruppeøvelser (med eller uten instruktør) eller øve inn egne stykker de vil fremføre for resten av korpset eller på en konsert. Vi vil blant annet trenge et ensemble for å bidra med et 10 minutters innslag under NAMK-talentpriskåring i Nordberg kirke 8. desember (se terminlisten), og vi ønsker å bidra med flere musikalske “dugnader” til inntekt for korpset og som en musikalsk oppladning videre til jubileumsåret! Så det blir mer gruppeøving og ensemblespill i høst for dem som ønsker det.

Fra i høst får vi også disponere skolens gymsal etter pausen på ordinære øvelser. Etter pausen planlegger vi dermed på hver torsdagsøvelse gjennomspill av det vi har øvd på i gymsalen, der akustikken gir oss en større konsertopplevelse så hver øvelse blir en musikalsk opplevelse i seg selv :).

Og jubileumskomiteen er nå i full gang med å planlegge jubileumsåret! Hvis du har lyst til å bidra med å lage et jubileumshefte eller noe annet, så ta kontakt med jubileumskomiteen (Anne Cathrine, Nina, Kari, Anne eller Kristine).

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *